-10%

Broondo Dk kolica 37969

logo-broondo

Original price was: 250,00 KM.Current price is: 225,00 KM.

U cijenu je uključen PDV (17%)
Šifra: 0019002  •  Kategorije: ,

Podijeli

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Opis

  • DK-LT Easy kolica su posebno dizajnirana kako bi se prilagodila dinamičkim potrebama rastuće djece. Svjedočanstvo njihove prilagodljivosti je činjenica da vaše dijete može udobno koristiti kolica od trenutka rođenja pa sve do svojih energičnih toddlerskih godina. Ova prilagodljivost znači i veću vrijednost za vaš novac, budući da nećete trebati ulagati u više kolica kako vaše dijete raste.
  • Estetika je također važna, stoga su kolica Broondo DK-LT Easy dostupna u dvije elegantne boje – crnoj i sivoj. Njihov moderni dizajn i stilski izgled svakako će upotpuniti vaš osobni stil, čineći vas glavnim razgovorom u parku!
  • Broondova predanost tome da roditeljstvo postane lakše ne završava se samo na dizajnu ili značajkama kolica. Shvaćamo da ćete uvijek imati osnovne stvari za bebu koje morate nositi sa sobom. Zbog toga kolica dolaze s prostranom košarom, osiguravajući da su sve bebine potrepštine uvijek nadohvat ruke.
  • Sve u svemu, kolica Broondo DK-LT Easy nisu samo proizvod, to je izbor načina života. To je posvećenost bezbrižnom, avanturističkom i stiliziranom roditeljstvu. Dakle, zašto čekati? Prihvatite danas svog krajnjeg suputnika u roditeljstvu i iskusite razliku. S kolicima Broondo DK-LT Easy ne gurate samo kolica; pomaknut ćete granice onoga što bezbrižno roditeljstvo može biti.
  • ZNAČAJKE: -kvalitetna kolica,
    -za bebu od rođenja do 15 kg,
    -zaštitno remenje u 5 točaka kopčanja,
    -zaštitna ručka,
    -podesiv naslon za noge,
    -podesiv naslon za leđa,
    -Sigurnosni standardi EU (kolica),
    -kočnica na kotačima,
    -mogućnost fiksiranja prednjih kotača,
    -velika košara za kupovinu,
    -pokrov periv u perilici.

Dodatne informacije

Boja

Uzrast

, , , , , , , , , , ,

Spol

, ,