0 kom

Slavuj d.o.o.

Dječji centar Slavuj je firma koja se dugi niz godina bavi veleprodajom i maloprodajom opreme za vaše mališane. Firma je osnovana davne 1999. godine te iza sebe imamo dugi niz godina uspješnog poslovanja. Iza Slavuj firme stoji jedna obitelj koja je posvećena svom poslu i brinemo za sigurnost vaše djece, te nastojimo našu ponudu prilagoditi vašim željama i pratiti trendove.  Poslovnica se nalazi u Posušju, a vršimo dostavu na području cijele BiH.

Nudimo veliki asortiman dječjih kolica, krevetića, autosjedalica, hranilica, igračaka, tekstila, posteljine za krevetiće, i naravno još mnogo toga s najvišom razinom sigurnosti odabrano za vaše najmlađe, sve to odiše vrhunskim kvalitetom i prekrasnim dizajnom. Sve na jednom mjestu, po pristupačnim cijenama. Pronađite i velike svjetske brendove koji su poznati po svojoj kvaliteti kao što su: Chicco, Foppapedretti, Cybex, Joie, Graco, Imago, Clementoni, Viga, Pilsan, Dolu, Pčelica Maja itd.

Zadnjih par godina razvili smo našu proizvodnju posteljine i zaštita za krevetiće koje birate samo vi po vašim željama. Nastojimo našim uslugama udovoljiti svim kupcima pa smo se odlučili za ovaj korak. Birate dimenzije koje vama odgovaraju, te dezene koje imamo u različitim bojama i oblicima.

Za dodatna informacije o nama i našem prodajnom asortimanu kontaktirajte nas preko naših kontakt stranica.

SLAVUJ d.o.o. Posušje

Podijeli