0 kom

Uvjeti kupnje

U ovim uvjetima kupnje ćemo opisati postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata robe ponuđene na našoj internet stranici. Prodavatelj robe na ovoj stranici je Slavuj doo, Kupac je posjetitelj internet trgovine koji odabire željeni proizvod za kupnju, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene na ovoj stranici su izražene u konvertibilnim markama i uključuju PDV.

Narudžba

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem. Kupac treba unijeti kontakt podatke i adresu kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, obavijestiti će Kupca u što kraćem vremenskom roku, te dalje postupiti prema dogovoru s Kupcem.

Dostava i način plaćanja

Dostava naručene robe je 1-2 radna dana (ne uključujući nedjelju i neradne dane). Sve narudžbe zaprimljene do 14:00 h obrađujemo isti dan zavisno o dostupnosti naručenih artikala. Sve narudžbe pristigle poslije 14:00 h zbog tehničkih mogućnosti i reda vožnje brze pošte, šaljemo u toku sutrašnjeg dana zavisno o dostupnosti naručenih artikala. Dostavljaču ostavljamo Vaš broj telefona kako bi lakše osigurali što kvalitetniju komunikaciju. Pošiljku provjeravamo prije slanja dali je oštećena,  kada pošiljka stigne do vas provjerite ispred dostavljača dali je sve redu.
Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja, gotovinom, u konvertibilnim markama. Cijena dostave je 7KM, a iznad 100KM je besplatna

Podijeli